If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И при мен е същото... На моменти лоста започва да ствава един "схванат" ..И като го дръпнеш на ляво и пуснеш, не се връща сам в централно положение...Но пък скоростите си се сменят нормално... Интересно )) Става на моменти само... )
И при мен е същото... На моменти лоста започва да ствава един "схванат" ..И като го дръпнеш на ляво и пуснеш, не се връща сам в централно положение...Но пък скоростите си се сменят нормално... Интересно )) Става на моменти само... )
Махни кожения калъф на лоста и погледни като го дадеш в крайно ляво положение ябълката му отдясно дали не се измъква от планката
От скоро и на мен лоста ми е много дървен, на всички посоки се движи много трудно и си трябва малко със сила, а ако го оставя в крайно ляво, или дясно остава там. Tрябва да се ходи при Бобо. Някой имал ли е такъв проблем ?
mod edit:
Колега, моля положи малко старание в писането. Постът ти е почти неразбираем. Поне някой препинателен знак да беше сложил...
от скоро и на мен лоста ми е много дървен на всички посоки се движи много трудно и си трябва малко със сила а ако го оставя в краино ляво или дясно остава там трябва да се ходи при бобо някои имал ли е такъв проблем ?
Братле, не си бил само ти на клона. Може да ти е ябълката, може жила.
И Бобо се пише с главна буква, имай малко уважение. А сега и единият модератор ще те сяде
И при мен го имаше този проблем, лоста се клати, 3 -та скорост трудно се избира. При мен го оправиха след като свалиха лоста с цялата пластмаса ( оказа се че не е разбита) и след това почистиха и смазаха жилата. Преди това си бях купил лоста с пластмасата за 147, та ако някой има нужда да пише, остана ми излишен. Втора употреба е, но е здрав.
И при мен го имаше този проблем, лоста се клати, 3 -та скорост трудно се избира. При мен го оправиха след като свалиха лоста с цялата пластмаса ( оказа се че не е разбита) и след това почистиха и смазаха жилата. Преди това си бях купил лоста с пластмасата за 147, та ако някой има нужда да пише, остана ми излишен. Втора употреба е, но е здрав.
За жилата има един тънък момент - клеясали и ръждясали ли са всичко е временно. А ако не е силиконово грес, то другото при влага отново гренясва и при студ запича
Колеги въпросните пластмасови втулки, който е показал човека от alfaowner, някой има ли идея от бг могат ли да бъдат закупени? Аз търсих но засега, където питах няма.
Поздрави
Колеги въпросните пластмасови втулки, който е показал човека от alfaowner, някой има ли идея от бг могат ли да бъдат закупени? Аз търсих но засега, където питах няма.
Поздрави
Comment